Chainlink er let den bedst mulige kryptokurrency i de sidste tre år, og det lykkedes i år at overgå Bitcoin med over 500%. Men tidevandet har endelig tændt for de to modsatte kryptomønter, og det kan signalere en udvidet nedadgående tendens mod den første kryptokurrency nogensinde i overskuelig fremtid.

Her er tre overbevisende grunde og diagrammer, der understøtter denne teori som investorer i den decentrale oracle-teknologi ikke ønsker at høre.

Ugentlig Momentum Shift gjort klar i Chainlink af to pålidelige tekniske indikatorer

Chainlink toppede muligvis for tiden i både sit USD-par og mod BTC. Med Bitcoin, der nu sprænges ud og er klar til at gå i gang med en ny bull run, bryder altcoins og endda DeFi-rockstjerner som LINK under presset.

Den førende kryptokurrency efter markedsværdi suger endnu en gang hele kapitalen ud af resten af ​​kryptoverdenen, og dens shows på LINKBTC-handelsparret.

Selvom Chainlink’s opstart har været en for historiebøgerne og steget fra under $ 1 til $ 20 i et enkelt år lavt til højt, kunne det nu være forbi i en overskuelig fremtid – i det mindste mod Bitcoin.

Det første signal, der viser, at en nedadgående tendens i Chainlink kun lige er startet, er en ugentlig lukning og mislykket gentest af det midterste Bollinger Bands glidende gennemsnit.

Dernæst er det gennemsnitlige retningsindeks, som er udstyret med to retningsbestemte indekslinjer. Når disse linjer deles over, signalerer det en trendændring for bullish til bearish eller omvendt. Da ADX selv falder for at indikere, at den fremherskende tendens er afsluttet, og bjørne kan ses overtage fra tyre med en crossover af DMI.

LINKBTC-fald projiceret af data, Ethereum leverer blueprint til 80% opdeling

Måske er det mest fordømmende bevis for, at tingene er ved at blive meget værre for LINKBTC-handelsparret, fordi altcoin mister sin parabolske kurve.

Sammenligning af det tidligere engang hotteste altcoin, Ethereum, der toppede mod Bitcoin foran kryptobobletoppen, matcher prishandlingen i LINKBTC tæt.

Når aktiver mister deres parabolske forskud, viser data, at de kan styrte ned med så meget som 80% eller mere. Disse data er, hvordan Peter Brandt kaldte Bitcoins bund på 3.200 $ om året i forvejen.

Det matcher også nøjagtigt med Ethereums tilbagegang mod BTC på ETHBTC-paret, som igen ligner hvor Chainlink er, før Ethereums fald begyndte at accelerere.

Ethereum har aldrig været i stand til at indhente Bitcoin fuldt ud siden.