PayPal-sjef Dan Schulman sier at selskapets adopsjon av Bitcoin og andre kryptovalutaer vil bidra til å øke nytteverdien av kryptovaluta generelt, noe som fører til prisstabilisering og en sakte økning i verdi.

Schulman gikk nylig på både CNBC og CNN for å diskutere PayPal

Schulman gikk nylig på både CNBC og CNN for å diskutere PayPal sin nylige beslutning om å vedta krypto. Den San Jose-baserte betalingsgiganten la støtte til Bitcoin, Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) og Litecoin (LTC) for alle sine amerikanske kunder 12. november.

I intervjuene er administrerende direktør bestemt på at kontanter „sakte men sikkert forsvinner.“

„Spesielt med pandemien har du sett bruken av kontantnedgang kraftig. Noe som 40-70% av forbrukerne ønsker ikke lenger å håndtere kontanter, og akkurat som alle bransjer digitaliserer akkurat nå, skjer det også i finanstjenesten. Det er ingen tvil om at folk strømmer til digitale betalinger og digitale former for valuta. ”

„Ikke et spørsmål om“ hvis“

Schulman sier at PayPal har jobbet hånd i hånd med tilsynsmyndigheter og sentralbanker over hele verden og sier at det er „ikke et spørsmål om“ hvis, „men om et spørsmål om“ når „og“ hvordan „disse bankene implementerer sin egen digitale valutaer (CBDCer). Han sier også at PayPal-tjenestene vil øke bruken av kryptovalutaer.

“En av tingene vi tillot, er ikke bare å gjøre det enkelt å kjøpe, selge og holde kryptokurver, men veldig viktig, tidlig neste år, skal vi tillate kryptokurver å være en finansieringskilde for enhver transaksjon som skjer [med] alle 28 millioner av våre selgere, og det vil styrke bruken av kryptokurver betydelig. ”

MicroStrategy-sjef og Bitcoin-adopter Michael Saylor sier at PayPal’s støtte til Bitcoin vil være et gjensidig fordelaktig forhold.

“Det gunstige ekteskapet til Big Tech & Bitcoin – PayPal får en reservefordel som har verdsatt mer enn 100% per år i forhold til USD det siste tiåret. Bitcoin får et mobilbetalingsnettverk og protokoller for valutaoverensstemmelse. ”