Bitcoin rammer $ 51K som kortsigtet bull case styrker midt i svækkelse af dollar

Standard

Bitcoin samler sig over $ 51.000, når dollaren stagnerer og viser tegn på en kortvarig top.

US-dollarindekset (DXY) viser tegn på en kortvarig top, da prisen på Bitcoin ( BTC ) viser signaler om et kortvarigt rally.

Der er en fortælling om, at prisen på Bitcoin ofte falder sammen med et fald i dollarens værdi.

Da værdibutikker, som guld og Bitcoin, er prissat mod dollaren, vil en nedadgående tendens i DXY sandsynligvis have en positiv indvirkning på prisen på BTC.

Bitcoin genoptager $ 50.000 igen

Da dollaren begyndte at konsolidere, brød Bitcoin over $ 50.000 den 3. marts og satte den på rette spor for at genprøve $ 51,600 modstandsniveauet igen.

Over $ 51.600 er der lidt modstand indtil $ 56.000. Derfor er det afgørende at bryde forbi dette niveau for at sikre opadgående momentum på kort sigt.

Bitcoin Jack , en semi-pseudonym erhvervsdrivende, der forudsagde $ 3.600 bunden i marts 2020, sagde:

„I betragtning af at det meget sandsynligt er, at en stimuleringspakke på $ 1,9T godkendes inden for de næste 2 uger, er mit bedste gæt, at dollar topper herude. Kunne være forkert, men strukturen ligner også den tidligere konsolidering.“

Hvis Bitcoin fortsætter med at rally, når dollaren stagnerer, kan det give BTC mulighed for samtidig at drage fordel af to makrofaktorer.

For det første gavner dollarens fald naturligvis Bitcoin. For det andet kan den forestående amerikanske stimulus på 1,9 billioner dollars tjene som en katalysator for et bredere BTC-rally, mens den fortynder dollaren.

Bitcoin faldt sandsynligvis i den sidste uge på grund af det rystende makroklima, da dollaren begyndte at stige, og obligationsrenterne steg til et årligt højt .

Hvis de makroøkonomiske forhold var den vigtigste katalysator for Bitcoins tilbagegang, nu hvor obligationsrenterne er svækkede, kan det øge BTC’s momentum i de kommende uger.

Var $ 42,9 tusind den lokale bund?

Ifølge John Cho, direktøren for global ekspansion hos Ground X, var $ 42.900 sandsynligvis den lokale bund for Bitcoin i en overskuelig fremtid.

Cho forudsagde tidligere en kortsigtet Bitcoin-afmatning og forventede et fald til omkring $ 40.000 til $ 41.000. BTC faldt ikke så lavt, men det afviste at under- $ 43.000 og fuldførte næsten et fald på 30% fra dets lokale højde. Cho sagde :

„Fra nu af synes 42,9k at have været den (lokale) bund. Uanset hvad, glad for, at tyrerne er tilbage i kontrol.“